Tandläkare Solna

Vi tar hand om dina tänder | 08-55 39 39 99

Erfarna tandläkare

OM OSS

Bara för att vi öppnat i nya lokaler i Arenastaden i Solna så innebär inte detta att vi är oerfarna. Alla våra medarbetare har jobbat som tandläkare, tandhygienister och som sköterskor och detta under en lång tid. Vi har en härlig mix av äldre och av unga människor – något som verkligen håller oss på tårna och får oss att uppskatta våra jobb ännu mer. Vi hoppas att vår entusiasm ska synas då du besöker oss i våra nya, härliga lokaler i Solna. En av de saker som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi är helt prestigelösa och absolut inte är rädda för att rådfråga varandra om något problem dyker upp. För dig som kund är detta en enorm trygghet och gör att du kan känna dig helt säker på att du får rätt typ av behandling.

Vid svårare fall är det en självklarhet för oss att konsultera och ta hjälp av varandra – vi vet nämligen att detta i slutändan kommer att leda till att du får exakt den vård som du behöver. Att vi är prestigelösa betyder inte att vi inte kan – det betyder att vi gör det bästa för att – med gemensamma krafter – du ska bli nöjd och få valuta för dina pengar.

Öppettider för din bekvämlighet

Solna Dental vill att alla våra kunder ska kunna besöka oss när de själva vill-, kan och behöver. Vi jobbar året om och tar därför – som många andra tandläkare – inte ledigt och stänger för semester. Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med att just din tandläkare finns disponibel den dag du behöver göra ett besök hos oss.

Vi tror på att en relation mellan en tandläkare och en patient bygger på en ömsesidigt respekt och att detta är något man bygger över tid. Hos oss hittar du den relation till den tandläkare som varar genom hela livet.

Vi tar även med olycksrisken då vi sätter våra scheman och som alla vet så kan en olycka inträffa när som helst på dygnet. Det är därför viktigt för oss att snabbt kunna erbjuda den hjälp som kan behövas om något händer. Vi avsätter därför akuta tider som gör att du så fort som möjligt får den vård som är nödvändig för att dina tänder ska bli perfekta igen.

Detta gör oss unika i Solna och är ytterligare en anledning till varför du ska välja oss som din tandläkare. Vi ska vara det trygga valet – oavsett vad som händer och vid vilken tid på dygnet något problem inträffar. Solna Dental finns där för dig!

Kontakta oss redan idag

Solna Dental jobbar aktivt för att vi ska vara tillgängliga och kunna svara på dina frågor så fort som möjligt. Du kan nå oss via telefon, mail eller genom att bara titta förbi och se hur vi har det. Kom in och jämför med andra tandläkare och deras mottagningar. Här vet vi att vi verkligen ligger i framkant och att all slags jämförelse ligger till vår fördel. Första intrycket är verkligen viktigt och detta är något som vi jobbar hårt med.

Lär känna våra tandläkare, våra tandhygienister, våra sköterskor och våra receptionister – vårt härliga gäng ser framemot att träffa dig inom kort.

Välkommen till Solna Dental – din nya tandläkare i Arenastaden i Solna!

Läs mer om oss som arbetar på Solna Dentals nya klinik i Arenastaden!