Tandläkare Solna

Vi tar hand om dina tänder

Erfarna tandläkare

OM OSS

Alla våra medarbetare har jobbat som tandläkare, tandhygienister och som sköterskor och detta under en lång tid. Vi har en härlig mix av äldre och av unga människor – något som verkligen håller oss på tårna och får oss att uppskatta våra jobb ännu mer. Vi hoppas att vår entusiasm ska synas då du besöker oss i våra nya, härliga lokaler i Solna. En av de saker som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi är helt prestigelösa och absolut inte är rädda för att rådfråga varandra om något problem dyker upp. För dig som kund är detta en enorm trygghet och gör att du kan känna dig helt säker på att du får rätt typ av behandling.

Vid svårare fall är det en självklarhet för oss att konsultera och ta hjälp av varandra – vi vet nämligen att detta i slutändan kommer att leda till att du får exakt den vård som du behöver. Att vi är prestigelösa betyder inte att vi inte kan – det betyder att vi gör det bästa för att – med gemensamma krafter – du ska bli nöjd och få valuta för dina pengar.

Kontakta oss redan idag

Vi jobbar aktivt för att vi ska vara tillgängliga och kunna svara på dina frågor så fort som möjligt. Du kan nå oss via telefon, mail eller genom att bara titta förbi och se hur vi har det. Kom in och jämför med andra tandläkare och deras mottagningar. Här vet vi att vi verkligen ligger i framkant och att all slags jämförelse ligger till vår fördel. Första intrycket är verkligen viktigt och detta är något som vi jobbar hårt med.

Lär känna våra tandläkare, våra tandhygienister, våra sköterskor och våra receptionister – vårt härliga gäng ser framemot att träffa dig inom kort.

Välkommen till oss – din tandläkare i Solna!

Läs mer om oss som arbetar på vår nya klinik i Arenastaden!